Üdv, itt az Ever been !

Parkoló Parádé - 2016 október

By 14:17 , , , , , ,

Még alig ért véget az idei utolsó Autók és Kávé, amikor megtudtuk, hogy a másik idei utolsó is a nyakunkon van. Ezúttal a Totalcar szervezésének köszönhetően látogathattunk ki a Hungexpora, az őszi Parkoló Parádéra. A koncepció az előzőhöz képest is nagyon hasonló, különbséget azonban nem csak a "kiállítási tárgyakban" találtunk. 


Az októberi időjárás ezúttal megkegyelmezett nekünk. Nem volt kifejezetten szép idő, de már így is jobban jártunk, mint az előző két alkalommal, amikor a szakadó eső miatt egyáltalán nem jutottunk ki. Nem tudom szándékosan lett-e az esemény időpontja éppen október 23-a vasárnap, de aki ezen a napon egyszerre kívánt áldozni az 56-os hősök emléke, és az autómánia előtt, kényelmesen megtehette mindkettőt. Mi például egyenesen a Terror Házából érkeztünk a helyszínre.
Bőgő motorok, dübörgő hangszórók, és benzingőz jellemezte a találkozót. Egyes mélynyomók, és azokat dobhártya szaggató mértékben bömböltető tulajdonosaik már-már komoly aggodalommal töltenek el. Nyilván a mi fülünk lehetett még edzetlen, de mégsem egészen világos, hogy lehet ép elmével ekkora hangerőt és ilyen szintű rezgéseket kibírni, mondjuk egy Budapest-Siófok távolságban...
Ha valaki tudja a megfejtést, kérem feltétlenül írja meg nekünk kommentben!
Rengetegen igyekeztek kihasználni az év utolsó találkozóját. Az összkép sehol sem volt foghíjas, érdeklődők is akadtak szép számmal. A benzinvérűek általában a családjaikat sem kímélték, még akkor sem ha négy lábú tagról esett is szó. Arról is beszélve a jelenségről, amikor beszélni selypesen is éppen hogy tudó, apró kis emberkék faggatják apát (a mindentudót), hogy mi is az a lökhárító. Merem állítani, hogy eddig egyetlen csemete kérdése sem maradt megválaszolatlan.
Az autók mind típusukban, mind megjelenésükben az őszi színkavalkádhoz illő változatossággal fordultak elő.


T. G. Adrienn

You Might Also Like

0 megjegyzés