Üdv, itt az Ever been !

5 karácsonyi film, amitől idén is hangulatba jössz

By 6:18 , , , , , , , , ,

Te sem hallod még a száncsengő hangjait? Semmi gond! Válogass a legjobb/legviccesebb karácsonyi filmek között és hangolódj velem az ünnepekre!
Hivatali karácsony

A film, amiben Jennifer Aniston ismét egy förtelmes főnököt alakít, esetünkben ő maga a Grincs. Egy tipikus amerikai nagyvállalat tipikusan sokszínű dolgozóit láthatjuk, akik alig várják, hogy este végre kirúghassanak a hámból, miközben a vezetői körökben hatalmas a tét: elkerülni a cég túlélése érdekében alkalmazandó súlyos megszorításokat. Kezdődik tehát a mindent elsöprő, ökörködéssel és töménytelen amerikai humorral fűszerezett egész estét bulizás!Udvarlót karácsonyra 

Az egyik kedvenc ünnepi filmem! Sikerült a történetet aranyosra és meghatóvá tenni, anélkül, hogy a nyálas címkét egy pillanatig is ráaggathatnánk. Ha Ti is a nagy őt kértétek karácsonyra, tartsátok nyitva a szemeteket!

 

Megjött apuci 2

Az idei év karácsonyi filmje (a rossz anyák karácsony mellett) igazán humorosra és hála Istennek, viszonylag kulturáltra sikerült. Will Ferrell a Szerencse háza után ismét nagyot alakított mostoha és társ-faterként. Az első rész után megismerhettük az apák apáit, egyiküket Mel Gibson személyében. Akinek a kivágott, majd feldíszített mobiltorony-karácsonyfa nem hozná meg az ünnepi hangulatot, a finálé már egészen biztosan! 


Igazából szerelem

A legnevesebb brit színészeket felsorakoztató film már igazi karácsonyi klasszikusnak számít. Személy szerint szeretem a Szilveszter New York-ban-szerű “mozaik filmeket”, ahol végül kiderül, hogy mindenki mindenkivel kapcsolatban áll, nekem mégis foghíjas maradt a történet. Több szereplő sorsa maradt nyitva, s olyanból is akadt, amit meg sem nyitottak, bár kíváncsi lettem volna rá. Ha másért nem is, a “Christmas all around me” miatt megérdemel egy megtekintést.A Grincs

… és az utolsó, ha még mindig nincs kedved az egész felhajtáshoz. Ha csak forgatod a szemed a mikulás sapkás kollégáidon és minden alkalommal elszakad egy idegszálad, amikor megszólal a Last Christmas, ez a film a neked való!
You Might Also Like

0 megjegyzés